Snickare

Snickare som förverkligar dina drömmar

Söker du en snickare som kan erbjuda kompletta renoveringar av hus och lägenheter? Eller behöver du bara hjälp med ett mindre snickarjobb? Välkommen att kontakta oss på JR Bygg & Entreprenad – vi erbjuder ett första kostnadsfritt besök och offert.

Brett tjänsteutbud inom snickeri

Vi utför snickeriarbeten i Hofors, Borlänge, Falun, Gävle, Östervåla och Sandviken. 

Alla projekt är unika oavsett om det handlar om en renovering, tillbyggnad eller nybyggnation. Vi specialanpassar alltid vårt arbetet efter de speciella förutsättningar som finns för projektet. Materialen vi använder är alltid av högsta kvalitet och miljövänliga. Vi har självklart alla de nödvändiga certifikaten och är ansvarsförsäkrade.

Våra snickare kan erbjuda det mesta: golvläggning, köksrenoveringar, altaner, och snickerier till både mindre inredningar och större entreprenader.

Efter våra år i branschen har vi skaffat oss ett gott rykte och många nöjda och återkommande kunder. Många av våra kunder kommer på rekommendation – en nöjd kund är alltid den bästa reklamen. 

JB bygg AB
JB bygg AB

Alltid kunnig och erfaren personal

Det behövs alltid kunnig och erfaren personal för att ett snickeriarbete ska bli professionellt utfört. Våra snickare har alla de kompetenser som krävs, både när det handlar om material, verktyg och byggnadsteknik. På detta sätt kan vi garantera bästa funktion och hållbarhet.

Vi är med dig hela vägen i ditt byggprojekt. Om du hör av dig till oss redan på planeringsstadiet så kan vi hjälpa dig med olika frågor: val av material, design, tidsplan. Vi håller kontakt med dig under hela arbetet, finns alltid här om du har några frågor eller önskemål. När arbetet är klart gör vi en noggrann slutkontroll innan vi skickar ut fakturan. 

Vi hjälper dig med bygglovet

När man ska genomföra ett större byggprojekt behöver man ibland söka bygglov från Stadsbyggnadskontoret. Vi har stora kunskaper från branschen och hjälper dig gärna att ta fram nödvändigt material och annat som behövs för din ansökan. Det är viktigt att ansöka i god tid då det ibland kan handla om långa väntetider.

Skattereduktion

När byggtjänster ska utföras i din bostad är det bra att veta att du är berättigad till skattereduktion, det så kallade ROT-avdraget. Det innebär att du får ett avdrag på  30% av arbetskostnaden på tjänster i hemmet. Mycket fördelaktigt!

ROT-avdraget är mycket enkelt att använda – det är bara att säga till så löser vi allt som krävs med myndigheterna. Det nya priset syns på slutfakturan utan att du behöver göra något pappersarbete. Du får göra avdrag för upp till 50 000 kronor per person och år.

Låt våra kunniga snickare ge ditt hus ett riktigt lyft
Kontakta oss