Takläggare

Takläggare som ger ditt hus ett lyft

Behöver du hjälp med takläggning? Då har du hamnat rätt! Vi på JR Bygg & Entreprenad hjälper dig att få ett högkvalitativt och hållbart tak på ditt hus. Tack vare sin mångåriga erfarenhet kan våra takläggare ge dig effektiv service utan att någonsin kompromissa med kvaliteten. 

Vi utför takläggning i Hofors, Falun, Borlänge, Östervåla, Sandviken och andra närliggande orter. Välkommen att kontakta oss så tar vi hand om ditt tak. Vi erbjuder kostnadsfri besiktning och offert. 

Renoveringar, lagningar och omläggningar

Vi utför det mesta inom tak, både nyläggning och renovering, åt privatkunder, företag och bostadsrättsföreningar. Kanske du behöver renovera ditt slitna och läckande tak, eller du kanske behöver ett nytt tak. I vilket fall som helst kan vi hjälpa dig. 

Våra takläggare är välutbildade och erfarna,  arbetar med stor noggrannhet och använder material, utrustning och verktyg av högsta kvalitet. För oss är kundnöjdheten i fokus och vi erbjuder alltid garantier för att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Vi håller oss alltid tid tidsplanen och vad vi lovar i offerten. 

JB bygg AB
JB bygg AB

Takläggare – så här arbetar vi

När du tar kontakt med oss börjar vi med att göra en noggrann besiktning av taket som ska åtgärdas. Vi säkerställer takets status och kommer fram till vilka åtgärdet som passar. Vi kontrollerar flera faktorer: takets hållfasthet, ålder och skick. Extra noga är vi med att kontrollera att det inte finns några läckor i undertaket. Detta kan lätt uppstå om det finns andra sprickor eller brister i den tidigare takläggningen.En grundlig renovering är absolut nödvändig om vi hittar fukt- och vattenskador på ställen där vatten trängt ner från taket. 

När besiktningen är slutförd presenterar vi de åtgärder som finns att välja på för takrenoveringen. I många fall räcker det med en grundlig takrenovering, men ibland behöver man lägga om hela taket. Våra materialkunskaper och långa erfarenhet av takläggningar av alla slag gör att vi gärna hjälper till med rådgivning. 

Allt är baserat på dina önskemål

När kunden har godkänt våra förslag inleder vi projektet med en grundlig planering, baserat på kundens önskemål och krav samt resultatet från besiktningen. När planeringen är klar börjar vi arbetet med att lägga ditt tak.

Under projektets gång finns vi tillgängliga om du har några frågor och är noga med att du är uppdaterad om takets status. Om det inträffar något oförutsett på vägen ser vi till att du är informerad. Anlitar du oss som takläggare kan vi garantera ett professionellt arbete och ett mycket bra resultat. 

Ett nytt tak höjer värdet på ditt hus
Kontakta oss