Tilläggsisolering

Spara pengar med tilläggsisolering

Är det kallt, dragigt och otrivsamt i ditt hus? Har dina kostnader för uppvärmning dragit iväg och blivit en börda för plånboken? Låt oss utföra en tilläggsisolering! Om du anlitar oss så ordnar vi arbetet åt dig, skapar en bättre innemiljö och sparar pengar.

Vi utför tilläggsisolering och en rad andra kompetenta byggtjänster i Hofors, Gävle, Sandviken, Östervåla, Falun, Borlänge och andra närliggande orter. Kontakta oss redan idag för offert eller om du vill veta mer om våra tjänster.

Erfarna isoleringsexperter

Vi är erfarna experter när det handlar om isolering och har utfört jobb på de flesta typer av bostäder och fastigheter. Privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare – vi gör alltid vårt bästa för alla kunder oavsett hur stort eller litet uppdraget är. 

Tycker du att du har orimligt höga uppvärmningskostnader därhemma? Det är ett tydlig tecken på att huset inte har tillräcklig isolering. Även låg temperatur och mycket drag är tecken på detta. En väl utförd tilläggsisolering sätter stopp för det, samtidigt som det höjer värdet på huset. Tilläggsisolering är hel klart det snabbaste sättet att göra skillnad både när det handlar om inomhusklimat och uppvärmningskostnader. 

Tilläggsisolering – vidare information

För att en tilläggsisolering ska lyckas måste man alltid undersöka förutsättningarna noga. Först och främst är det viktigt att kontrollera hur väl inomhusventilationen fungerar. Här kan det vara fördelaktigt att anlita en oberoende besiktningsman. På det sättet blir det lättare att bestämma vilken metod som passar bäst för ditt hus.

Det finns flera saker som kan orsaka dålig inomhusventilation. Besiktningsmannen bör bland annat kontrollera om uppvärmningssystemet har bytts ut, diffusions- eller ångspärr samt att alla genomföringar av rör och ledningar är täta.

JB bygg AB
JB bygg AB

Lägg upp en tydlig plan

Inför ett isoleringsprojekt rekommenderar vi att du lägger upp en plan för finansieringen och hur lång tid du tror att arbetet kommer att ta. Bra att veta är att äldre bostäder ofta har sämre isolering. 

Vi avråder “hemmafixaren” från att ta hand om isoleringen på egen hand. Om du anlitar oss så kommer du inte få problem med fukt, mögel eller röta. Vi har gedigen erfarenhet av isoleringsarbeten och har gott om goda omdömen från tidigare kunder. Hör gärna av dig till om du önskar referenser!

Tilläggsisolering – viktigt att välja rätt material

Vi vet vilka material som passar bäst för olika typer av projekt, något som inte är lätt att veta för en lekman. 

Här är de typer av isolering som finns att välja på:

  • Mineralull
  • Isover
  • Cellulosa
  • Lösullsisolering

Vilket isoleringsmaterial som är bäst beror på byggnadens konstruktion, isoleringsvärdet och om det handlar om en in- eller utvändig isolering. 

Spara på uppvärmningen med hjälp av tilläggsisolering
Kontakta oss